Печатни услуги

Принт Мания е модерно оборудвана печатна база, която предлага най-използваните и предпочитани техники за печат на рекламни материали, сувенири и най-вече текстил.

Ситопечат върху текстил


Ситопечатът е златния стандарт, когато става въпрос за печат върху текстил.


Изключително гъвкъв, устойчив и подходящ метод за брандиране на готови текстилни изделия или разкрой при тиражи над 30 бр.

Повече информация
sitopechat_vrhu_tekstil
sitopechat-vyrhu-textil-small_v2

Ситопечат на тениски


Вашият бранд е прекалено ценен, за да бъде зле лошо представен върху тениска


Освен най-високо качество швейцарски мастила, ноу хау и кратки срокове, на нас можете да разчитате и за разнообразни модели тениски.

Повече информация

Печат на рекламни сувенири

Ние сме специализирани в предлагането на най-търсените техники за печат на пазара. Така гарантираме правилното отпечатване на вашите фирмени лога, надписи, послания или изображения. Технологията за печат, която ще използваме зависи както от вашите предпочитания, така и от техническите характеристики на избрания от вас рекламен сувенир.
Sito_kalendar

Ситопечат върху календари

Ако все още предпочитате класическите календари от цветен с печат в 1 цвят, можете да разчитате на нас.
SitoNotebook

Ситопечат върху тефтери

Предлагаме ситопечат в 1 цвят върху луксозни кожени тефтери, както и върху еко модели.

tamponen_pechat

Тампонен печат

Предлагаме тампонен печат върху химикалки, запалки, ключодържатели, и други дребни рекламни сувенири. Освен за рекламния бранш, тампонния печат е изключително търсен и при печата на индустриални елементи като бутони, инструменти и други.
transferen_pechat

Трансферен печат

Трансферния печат най-често се използва за брандирането на шапки, раници, чанти за лаптоп, блузи и други текстилни артикули.

laser_engraving

Лазерно гравиране

Лазерното гравиране е най-устойчивият и елегантен метод за брандиране на метални рекламни сувенири като луксозни химикалки, спортни бутилки, ключодържатели и др.
digital_print_icon

Дигитален печат

Дигиталният UV печат е изключително гъвкава технология, когато е необходимо да бъдат отпечатани пълноцветни изображения върху дребни рекламни сувенири като химикалки, USB-та, офис аксесоари, ключодържатели и други.

predpechat_icon

Предпечат

Предпечатната подготовка е един от основните моменти, които са критични и до голяма степен предопределят качеството на отпечатъка. Това е особено валидно, когато става въпрос за ситопечат върху текстил и тениски. Нашите специалисти са насреща, за да съдействат при финалната подготовка на файловете за печат.
design

Дизайн

Ако имате идея, но нямате възможност да подготвите щампа/лого/надпис за вашия рекламен артикул или дреха, нашият екип от дизайнери може да подготви визуален проект.

Поискай оферта

Попълнете нашата форма за запитване и ще ви върнем детайлна, разбираема и конкурентна оферта в рамките на 1 работен ден.

 
 
Поискай оферта